1. Тутельян В.А., Спиричев В.Б., Суханов Б.П., Кудашева В.А. Микронутриенты в питании здорового и больного человека. М.: Колос, 2002.
2. Скальный А.В. Микроэлементозы человека (диагностика и лечение). М.: Издательство КМК, 1999.
3. Expert Group on vitamins and minerals. Safe upper levels for vitamins and minerals Food Standards Agency 2003: London UK.
4. Лазебник Л.Б., Конев Ю.В. В кн. Практическая гериатрия. Москва 2002 (глава 19) Гериатрическая гастроэнтерология стр. 379–409
5. Хмелевский Ю.В., Поберезкина Н.Б. Витамины и возраст человека. К:: Наук думка, 1990; 163.
6. Sokol RJ. Vitamin E. In Ziegel E.E., Filer L.J. (eds), Present knowledge in nutrition, 7th ed, ILSI Press, Washington, DC. 1996.
7. Ребров В.Г., Громова О.А., Витамины и микроэлементы. М.: Алев-В, 2003; 648.
8. Bjelakovic G et al. Antioxidant supplements for prevention of mortality in healthy participants and patients with various diseases. Cochrane Database of Systematic Reviews 2008, Issue 2.